Sürgősségi beteg ellátás

surg

Szokták mondani, hogy egy háziállat felkészülés a gyermekvállalásra, hiszen folyamatos figyelmet és gondoskodást követel meg magának egy háziállat.

Sajnos azonban a figyelem óhatatlanul is lankadhat, melynek következménye akár igen súlyos is lehet. Autóbaleset, viadal, mérgezés, vagy csak egyszerűen egy emészthetetlen falat, és máris megvan a baj.

Háziállatainknak is szüksége lehet sürgősségi ellátásra, mely azonban jóval körülményesebb, mint a mi esetünkben, hiszen a sürgősségi állatorvosi ellátást jóval kevesebb állatorvos biztosítja.

Rendelőnk azonban azon kevesek közé tartozik, ahol a sürgősségi állatorvosi ellátás rendelési időn kívül, akár az Ön otthonában is igénybe vehető.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat után rendelőnk a sürgősségi állatorvosi ellátást a legnagyobb gondoskodás mellett, gyorsan és megbízhatóan biztosítja.  A rendelési időn kívüli sürgősségi állatorvosi ellátás előre egyeztetett időpontban történik.

Milyen eseteket látunk el a sürgősségi állatorvosi ellátás alkalmával?

  • szülészeti
  • belgyógyászati
  • sebészeti
  • baleseti

Rendelőnk a sürgősségi állatorvosi ellátás biztosításához modern technológiai felszereltséggel (röntgen, jól felszerelt műtő) rendelkezik.

Sürgősségi állatorvosi ellátás igénylése esetén hívja az alábbi telefonszámot:

06-20-55-26-792

A sürgősségi ellátás előre egyeztetett időpontban történik.

Sürgősségi állatorvosi ellátás rendelési időn kívül is!

Sürgősségi állatorvosi ellátás, rendelési időn kívül, akár az Ön otthonában.